Nieuwsbrief

Lieve mensen,

all-photos-1-van-13Aandenken aan Sonia. 

Sonia heeft de laatste jaren van haar leven met veel plezier tekenlessen gevolgd bij Kitty van Pel in Heemstede. Ter herinnering aan Sonia heb ik ondermeer een verjaardagskalender gemaakt.

Ik wil je graag de gelegenheid geven om zo’n kalender als aandenken te bestellen voor jezelf. Ze zijn rond de €15 (afhankelijk van welke kortingsactie actief is).

Zie hier voor meer informatie.

 

Sonia’s les die ik in Haarlem op de maandagavond van 20-21.30 uur heb overgenomen draait nog altijd om het moeiteloos bewegen naar diepe ontspanning. De oefeningen zijn voor iedereen toegankelijk en de eindontspanning is van ongekende diepte (tenzij je de lessen van Sonia hebt gevolgd :).

Voor deze gemengde yogales in Haarlem op de maandagavond is een mannengroep gestart. Deze mannen-yogales vindt plaats van 18.15-19.45 uur. Zie mijn website voor meer informatie.

Daarnaast geef ik op de dinsdagavond van 20-21.30 uur in Zwaanshoek (5 min rijden van Heemstede en Hoofddorp) op een prachtige locatie (gemengde) yogalessen. Zie mijn website voor meer informatie.

Alle lessen zijn met één 10 lessenkaart te volgen. Je kunt wekelijks bepalen welke les je volgt. De mannen yogales is echter… je raadt het al, uitsluitend voor mannen. 🙂

Tot slot wil ik jullie bedanken dat de lessen zo trouw en goed worden bezocht, zodat ik deze moeiteloze en bijzondere kwaliteit van ontspanning met jullie mag blijven delen.

🙏

Robert