Nieuwsbrief

Lieve mensen,

Ik heb lang gewacht met het aanpassen van deze website. Het was Sonia’s website, waarop ik later ook een plaats heb gekregen. Veel van de huidige teksten zijn door haar geschreven. Het is eindelijk tijd deze website enigszins aan te passen.

Sonia was niet alleen mijn lieve vrouw maar ook mijn yogalerares en inspiratiebron om yoga te gaan geven. Ik draag Sonia’s liefde en inspiratie iedere dag bij me en haar vreugdevolle aanwezigheid is voor velen nog regelmatig voelbaar, ook tijdens de yogalessen.

Sonia’s les die ik in Haarlem op de maandagavond van 20-21.30 uur heb overgenomen draait nog altijd om het moeiteloos bewegen naar diepe ontspanning. De oefeningen zijn voor iedereen toegankelijk en de eindontspanning is van ongekende diepte (tenzij je de lessen van Sonia hebt gevolgd :).

Voor deze gemengde yogales in Haarlem op de maandagavond is een mannengroep gestart. Deze mannen-yogales vindt plaats van 18.15-19.45 uur. Zie mijn website voor meer informatie.

Daarnaast geef ik sinds kort op de dinsdagavond van 20-21.30 uur in Zwaanshoek (5 min rijden van Heemstede en Hoofddorp) op een prachtige locatie (gemengde) yogalessen. Zie mijn website voor meer informatie.

Alle lessen zijn met één 10 lessenkaart te volgen. Je kunt wekelijks bepalen welke les je volgt. De mannen yogales is echter… je raadt het al, uitsluitend voor mannen. 🙂

Lieve mensen, ik weet dat vele mensen samen met mij Sonia’s aanwezigheid missen, maar ook dankbaar zijn voor wie ze was en wat ze ons heeft gegeven. Ik ben intens dankbaar dat ik haar inspiratie en haar vreugdevolle aanwezigheid nog altijd bij me mag voelen.

Tot slot wil ik jullie bedanken dat de lessen zo trouw en goed worden bezocht, zodat ik deze moeiteloze en bijzondere kwaliteit van ontspanning met jullie mag blijven delen.

🙏

Robert