Ervaringen

De Health & Happiness Holiday was voor mij een bijzondere ervaring. De warme ontmoetingen met de mede-cursisten, die openstonden voor persoonlijke verhalen, het heerlijke eten dat bereid werd door de vrolijke Wayne, de ontspannen massage workshop gegeven door de lieve Bernadette, maar in het bijzonder de Sri Sri Yoga dat heeft me erg goed gedaan, dankzij de liefdevolle en begripvolle Sonia!

 Alles mag, niks moet wordt mijn persoonlijke motto!

Shaida


Lieve Sonia, Wayne en Bernadette,

Ik heb de Health & Happiness Yoga week als heel positief ervaren. Ik vond de yoga sessies heel fijn, het was voor mij een eerste kennismaking met yoga. De groep was erg leuk en na een paar dagen voelde het als één familie. Sinds ik hier ben voel ik me één met de natuur en heel dicht bij mijzelf & God, precies wat ik wilde. De massage ga ik zeker uitproberen, ook het koken vond ik erg leuk. Jammer dat het koken soms erg snel ging en dat we geen recepten hebben meegekregen om thuis zelf uit te proberen.

Greta


In de verste verte niet kunnen bedenken dat dit zo’n energievol-liefdevolle week zou worden. Iedereen was zo enthousiast en straalden zoveel warmte en energie uit. Wauw!
Naast de yoga, dank je Sonia het was grandioos, was er ook nog iedere ochtend de ademhalingssessie en de grote Kriya, dank je Robert.
En natuurlijk niet te vergeten de heerlijke ayurvedische kookkunst van Wayne. Dank je, het was overheerlijk. Dan was er ook nog de hoofdmassage workshop. Toppie Bernadette. Alles klopte en dat in een mooie bosrijke locatie.

Dank jullie allen. Voor herhaling vatbaar.

Joske


Prettige en unieke ervaring. Een weekje waarbij verschillende programma onderdelen tot een mooi aaneensluitend geheel worden vervlochten.
Happy wordt je er zeker van, healthy is het voor geest en lichaam. En er blijft genoeg vrije tijd over voor holiday. Want het motto is: niks moet, alles mag.

Gerrit


Ik vind de locatie mooi. Het programma zit goed in elkaar. Ik zou liever wat later beginnen met alles op de dag! Vind de yogasessies liefdevol gegeven. Teveel spierspanning maakt het voor mij moeilijk steeds met ontspanning bezig te zijn. Spierpijn wordt erger, misschien ook door ontgiften.

De kookworkshop was interessant. Ayurvedisch lunchen is heerlijk. Pap als ontbijt en soep als avondeten is het niet voor mij: teveel “voorgekauwd”. Zou liever ademhalingstechnieken gedaan hebben voor de lunch of voor het avondeten.

Groep geeft gezelligheid, ben eigenlijk geen groepsmens of hooguit groepsleider. Programma soms vol, komt ook door eigen “moeten”.

Dank voor de warmte en liefdevolle benadering! Ik hoop spoedig in balans te komen en kies uit alle “technieken” wat het prettigst voelt voor mij.


Het bijzondere aan het eten vond ik dat alle maaltijden warm waren, en veel gerechten iets zoet. De maaltijden zijn me heel goed bevallen. Het was ook leuk voor me om mee te helpen.

De massages door Bernadette waren geweldig. Alleen al het instellen van Bernadette op haar cliënt vond ik heel bijzonder.
De workshop over de massage vond ik ook erg leuk, vooral ook het geven van de massage.

En verder natuurlijk de pranajamas, de bastrika en SK. Heerlijk om die met de groep te doen evenals de Sri Sri Yoga sessies. Het heeft mij inspiratie gegeven voor wanneer ik weer thuis ben.
Het programma van de cursus vond ik goed opgezet. Tijd voor de workshops en vrije tijd voor de prachtige omgeving, waarin de cursus werd gegeven.


eMotion@Best!

Weldadige balans tussen – beweging(yoga) – gevoel&kennis(sutra’s) – rust(meditaties).
Ayurveda (kennis van het leven) leert de Art of Living en Indiase massages zijn Joy!

Genieten dus, bij de eerste de beste gelegenheid kom ik terug!

Marc


Ontspannende – stress afvloeiende yoga.

Locatie was heerlijk (wel azaron meenemen).
Ayurvedisch koken was een introductie tot het ayurvedische koken, de smaken en de positieve effecten op het lichaam. Als het aanspreekt komt de praktijk cursus hierna. Massage was heerlijk. De basis is gelegd met hoofd en rug.
Cursus is leuk ontspannend en leerzaam.

Henk


Beleving: nieuw, grenzen verleggen, warm bad, liefdevol, jezelf zijn, fijne mensen, deskundige begeleiding, niets moet alles mag, lucht in body & mind, gezellig, ontspannen, ruimte, aandacht en glimlach.
Massages: ge-wel-dig
Koken: Wayne, heel leuk en boeiend. Het eten zelf: erg wennen.
Yoga: Duidelijk, liefdevol, nieuw, ontspannen, prettige stem Sonia, rustgevend, glimlach.
Locatie: erg prettig, voldoende privacy, comfortabel zowel binnen als buiten, rustig, mooi de kamers op kleur.

Conclusie: Ik ben grenzen gaan verleggen. Dat was niet makkelijk. Ik heb de bevestiging van mijzelf, de groep en begeleiding gekregen dat ik goed ben zoals ik ben. Dicht bij mezelf en ik hou van mij eigen ik.

Dank jullie wel.

Anneke


Het was heerlijk me helemaal onder te dompelen in de fijne combinatie van yoga, ayurvedisch eten en heerlijke massages. Lichaam en geest kwamen helemaal tot rust en genoten volop van al die aandacht!

Dank je wel Bernadette, Wayne en Sonia!
Zeker voor herhaling vatbaar.

Anna


Heerlijk, tot rust komen met jezelf. Gezellig met anderen (eenvoudige) yoga beoefenen en merken dat het lichaam het wel fijn vindt en soepeler wordt.
De combinatie yoga, ayurvedisch eten, een workshop hoofdmassage en koken, in een mooie omgeving is heerlijk om te ontspannen.

“Vakantie met jezelf” als je diep ontspannen bent.

Karin


Sri Sri Yoga is zo veelzijdig, dat deelnemers vaak het gevoel hebben dat het precies is wat ze zochten, of wat ze nodig hadden. Hieronder een enkele ervaringen van cursisten van de Yoga dag.

 

Heerlijke dag. Voel me ontspannen, vooral buiten mediteren heb ik als zeer prettig ervaren. Je geeft deze dag (net als de yoga lessen) op een warme, liefdevolle manier.

Marjolein


Ik vond het een mooie dag – heerlijk de ochtend yoga, ontspannen in meditatie. Prachtige locatie, lekker gegeten, prachtige wandeling door Middenduin. Eindmeditatie, buiten op het gras, mooier kan bijna niet. Dat alles van vandaag maakte dat ik van onrust terugzakte in rust in mijzelf. Daar was ik naar op zoek en dankzij Sonia, is dat vandaag gelukt! Dank je wel voor deze mooie dag!

Annoesjka


Ik kwam hier voor rust en ontspanning en dat is (wederom) gelukt. De gedachten in mijn hoofd zijn weer rustig en ik voel de energie weer terugkomen. De sfeer van de cursusdag is ook zodanig dat ik me helemaal “thuis” voel en daardoor helemaal mezelf kan zijn en ontspanning kan toelaten.

Elvira


Het doel was weer de kracht van yoga te kunnen gaan ervaren.
Het plezier van het vinden van innerlijke sterkte in ademhaling is weer teruggekomen. Wat mij weer sterker voor de dagen in de toekomst zal maken. Naast de yoga experience ook weer lekker kunnen opladen na een intensieve periode. Dank je wel voor je energie, die je zo goed ondersteunt met je passie.

Anoniem


Sri Sri Yoga is zo veelzijdig, dat deelnemers vaak het gevoel hebben dat het precies is wat ze zochten, of wat ze nodig hadden. Hieronder een enkele ervaringen van cursisten van de wekelijkse Yoga lessen.

 

Ik heb nu aan drie Sri Sri Yoga-lessen deelgenomen en ik vond het erg bijzonder en waardevol. Gewone yoga vond ik altijd te inspannend, maar deze lessen zijn letterlijk een verademing! Ik voel me na de les zo vredig en helemaal één met mijn lichaam. Kortom: heerlijk! Ik kan Sri Sri Yoga dan ook iedereen van harte aanbevelen.

Anouk


Ik heb een heel goed gevoel aan deze cursus overgehouden. Ik heb hierin een rustpunt gevonden en wil dit graag nog verder ontwikkelen. Ik wist voor de cursus niet zo goed wat mij te wachten stond, maar ik heb mezelf er toch toe gezet om hieraan deel te nemen. Vond het heel prettig om er wekelijks bij te zijn! Bedankt!

Pim


Ik weet wat Sri Sri yoga bij/met me doet en toch word ik iedere keer weer verrast hoe diepgaand deze vorm van yoga is. Ik ben weer bevrijd van alle stress!

Sita


Sri Sri Yoga is voor mij rustgevend voor mijn lichaam en vooral mijn geest. Mijn gedachten zijn door de oefeningen minder en ik heb het gevoel dat ik beter in balans kom.

Natasja