Ervaringen H & H Holiday Week & Midweek

In de verste verte niet kunnen bedenken dat dit zo’n energievol- liefdevolle week zou worden. Iedereen was zo enthousiast en straalde zoveel warmte en energie uit. Wauw. De yoga, dank je Sonia, was grandioos. De ayurvedische kookkunst van Wayne was overheerlijk. Dan was er ook nog de hoofdmassage-workshop van Bernadette, toppie.
Alles klopteen dat in een mooie bosrijke locatie, dank je allen! Voor herhaling vatbaar!

Joske Droog


Het was heerlijk me helemaal onder te dompelen in de fijne combinatie van yoga, ayurvedisch eten, en heerlijke massages. Lichaam en geest kwamen helemaal tot rust en genoten volop van al die aandacht!
Dank je wel, Bernadette, Wayne en Sonia! Zeker voor herhaling vatbaar.
Lieve groet,

Anna Amels


De Health & Happiness Holiday was voor mij een bijzondere ervaring. De warme ontmoetingen met de mede-cursisten, het heerlijke eten dat bereid werd door de vrolijke Wayne, de ontspannen massage-workshop gegeven door de lieve Bernadette, en in het bijzonder de Sri Sri Yoga heeft me erg veel goed gedaan, gegeven door Sonia altijd liefdevol en begripvol naar een ieder. Dank jullie wel voor een mooie en onvergetelijke herinnering.
Alles mag, niets moet wordt mijn persoonlijke motto!

Liefs, Shaida


Ik heb de Health & Happiness Holiday week als heel positief ervaren. Ik vond de yoga-sessies heel fijn, het was voor mij een eerste kennismaking met yoga. De groep was erg leuk en na een paar dagen voelde het als een familie.
Sinds ik hier ben voe lik me een met de natuur en heel dicht bij mezelf, precies wat ik wilde.

Geeta


Prettige en unieke ervaring. Een weekje waarbij verschillende programma-onderdelen tot een mooi aaneensluitend geheel worden vervlochten. Happy word je er zeker van, healthy is het voor geest en lichaam. En er blijft genoeg vrije tijd over voor holiday.
Want het motto is: niks moet, alles mag.

Gerrit de Vries