Ervaringen H & H Holiday Weekend

Lieve Sonia en Robert,
Ik heb een ontspannen en liefdevol weekend meegemaakt. Heel bijzonder. Het was echt genieten van alles: het fantastische eten, de mooie yoga- en meditatiesessies. En ook de prachtige omgeving. De Art of Living family voelt als een echte nieuwe familie en ik word hier reuze gelukkig van.

Marike


Heerlijk eten, prachtig gepresenteerd, hele mooie lokatie (zowel binnen als buiten). Leuk gevarieerd pakket: Ayurvedisch eten en massages, Sri Sri Yoga, wandelen, Kennis, etc.
Heel open, ongedwongen, gezellige sfeer. Relaxed programma. Heel veel genoten van de yoga sessies (vooral ook van de manier waarop het gegeven werd).
Geweldig pakket om bij te komen en uit te rusten!

Alexander


Lieve Sonia en Robert,
Het is een heel bijzonder weekend geweest voor mij en nog… De yoga lessen waren heel fijn. Hele mooie mensen. Het eten was ook heerlijk, en de geuren en kleuren.

De massage gaf me de rust na de emotie, wat ook mag. Ben heerlijk uitgerust. Kom zeker de volgende keer weer mee. Dank jullie voor dit mooie weekend.

Marjan


Ik heb een heerlijk ontspannen weekend gehad. Ik kan lekker mezelf zijn. Erg fijne mensen en lekker eten. Ik ben me weer bewust geworden van mezelf en van mijn lichaam. Dat had ik echt even nodig. Ik vind het fijn om te zien dat mijn moeder (masseuse Bernadette) hier erg op haar plek zit.

Lianne


Een donker weekendje in December vol hart; dat is het voor mij geweest. Bijzonder… Het is waardevol door alle ‘kunstenaars’ die aanwezig waren: de massages, yoga, het eten, het delen van kennis. ‘Kunstenaars van het leven’ voor de nodige ‘voeding’ voor een hele lange tijd, de accu is gevuld!

Liesbeth en Gerrit


Een heerlijk weekeinde: heerlijk eten, een ontspannen, warme, gastvrije sfeer. De ideale voedingsbodem om je op te laden. Dat is gelukt en ik ben weer wat ballast kwijt. Heel hartelijk bedankt.

Marjolein


Een heerlijk, knus weekend, tot in de puntjes verzorgd. Het programma was afwisselend: bewegen, lekker eten, buiten zijn of knus bij de open haard een beetje lezen. Alles werkte ontspannend en ook kracht gevend.

Het team is professioneel en goed voorbereid.
Het heerlijke eten was culinair hoogstaand, goed vallend, maar viel niet zwaar op de maag.

Zelf had ik de eerste dag nodig om te ontspannen, de tweede dag voelde ik me moe en slaperig, en nu op de derde, laatste dag heb ik veel energie en voel ik me vrolijk en uitgerust. Ook fysiek heb ik veel spanning losgelaten, en ben ik vooral veel stress in de rug en schouders kwijt.

De sfeer in de groep is heel gemakkelijk, ik voelde me vrij om tijd voor mezelf te nemen wanneer ik daar behoefte aan had, en me toch deel van de groep te voelen en met iedereen gezellig te kunnen praten. Ik kan alleen maar wensen dat we meer tijd hadden… Volgende keer kom ik met plezier voor de 1-weekse holiday, om nog dieper te kunnen ontspannen en genieten.

Heel veel dank aan het geweldige team!

Sebastiaan