Ervaringen Yoga dag

Sri Sri Yoga is zo veelzijdig, dat deelnemers vaak het gevoel hebben dat het precies is wat ze zochten, of wat ze nodig hadden. Hieronder een enkele ervaringen van cursisten van de Yoga dag.

Heerlijke dag. Voel me ontspannen, vooral buiten mediteren heb ik als zeer prettig ervaren. Je geeft deze dag (net als de yoga lessen) op een warme, liefdevolle manier.

Marjolein


Ik vond het een mooie dag – heerlijk de ochtend yoga, ontspannen in meditatie. Prachtige locatie, lekker gegeten, prachtige wandeling door Middenduin. Eindmeditatie, buiten op het gras, mooier kan bijna niet. Dat alles van vandaag maakte dat ik van onrust terugzakte in rust in mijzelf. Daar was ik naar op zoek en dankzij Sonia, is dat vandaag gelukt! Dank je wel voor deze mooie dag!

Annoesjka


Ik kwam hier voor rust en ontspanning en dat is (wederom) gelukt. De gedachten in mijn hoofd zijn weer rustig en ik voel de energie weer terugkomen. De sfeer van de cursusdag is ook zodanig dat ik me helemaal “thuis” voel en daardoor helemaal mezelf kan zijn en ontspanning kan toelaten.

Elvira


Het doel was weer de kracht van yoga te kunnen gaan ervaren.
Het plezier van het vinden van innerlijke sterkte in ademhaling is weer teruggekomen. Wat mij weer sterker voor de dagen in de toekomst zal maken. Naast de yoga experience ook weer lekker kunnen opladen na een intensieve periode. Dank je wel voor je energie, die je zo goed ondersteunt met je passie.

Anoniem