Het initiatief

Hoe het idee van de Health & Happiness Holiday is ontstaan

“Via de Sri Sri yogalessen en yoga-dagen die ik gaf, en de yoga-weekends, zag ik hoe ontzettend snel we kunnen loslaten en terugkomen naar onze balans….. als we maar iets tijd nemen om deze krachtige technieken en mogelijkheden te ervaren.

Tijdens de Sri Sri yogales merkte ik al zoveel verschil voor en na de les, en wanneer ik een yoga dag gaf was het gewoon ontroerend om te zien hoe mensen zo snel en moeiteloos weer bij zichzelf uitkwamen.

Het Sri Sri Yoga-weekend bleek gewoon al heel intens voor veel mensen en toen ontstond eigenlijk het idee, naar aanleiding van een benefietdag die we gaven voor Euro A Day.

Moeiteloze samenwerking

Op deze dag hielpen Ayurvedische top-koks Wayne en Annewikke mee om lekkere hapjes te maken voor na de yoga-sessie, en Robert gaf ‘s middags een mooie ademworkshop met eindontspanning, en toen we zagen hoe moeiteloos het allemaal in elkaar overvloeide en hoe mensen daarvan enorm genoten en gewoon licht gaven aan het eind van de dag.

Het leek het me heel bijzonder om dit een aantal dagen, intern te doen met elkaar.
En zo eigenlijk zijn we begonnen, met een heel bijzonder resultaat en een enorme joy om het te doen en dit te beleven samen.

Missie

En ieder van ons heeft een missie van binnen, dit is allemaal wat we het liefste doen in het leven, het is onze manier om onze liefde uit te drukken en onze kwaliteiten in te zetten, en dit is hoe we kunnen bijdragen aan positiviteit in de wereld en voor mensen.

Verbindingspunt

Onze inspiratiebron is Sri Sri Ravi Shankar, voor ons allemaal. Hij heeft ons opgeleid, heeft ons de diepte laten ervaren in onze ervaringen, waardoor we het ook weer door kunnen geven aan anderen, want de kennis alleen brengt je niet verder als mens, het gaat om de ervaring. We oefenen deze kennis dagelijks in ons leven, en houden het levend en voeden het door onze eigen Sadhana (spirituele oefeningen) te praktiseren, en dit is de diepte die men moeiteloos ervaren kan tijdens deze programma’s en activiteiten.

Dus dat is een heel belangrijk verbindingspunt voor ons, en daarnaast hebben we heel veel waardering voor elkaar, het is een enorme vreugde om met elkaar samen te werken en samen te zijn, en te zien hoe ieder op zijn eigen gebied het zo mooi naar buiten brengt, expressie geeft aan de liefde die in ons is.

Dit is waar wij voor staan of vanwaaruit wij het doen. En minimaal 15% van onze inkomen gaat ook door naar Art of Living projecten, dus dat is ook een deel van onze missie.

We gaan ervoor om dit een heel bijzonder platform te laten worden.”

Sonia Luthra