De vakantie

Beleef een nieuwe dimensie in wellness en ontspanning op een verstild landgoed in prachtige natuur. Alles mag en niets hoeft!

Wees welkom op onze Health and Happiness Holiday! Een supercombinatie van vitaliserende en vreugdevolle Sri Sri Yoga-sessies met Sonia en Robert, een weldadige massages, heerlijke biologische en vegetarische maaltijden en meer!

Voor de juiste sfeer en stemming verblijven we in een comfortabele lodge (met een riante eigen tuin en een heerlijk overdekt buitenterras) gelegen op een verstild landgoed met veel wandelmogelijkheden, midden in een prachtig Fries natuurgebied.

Wat doen we allemaal

Sri Sri Yoga

Sonia over Sri Sri Yoga: ‘Goed zijn zoals je bent. Wanneer je glimlacht, doe je niet je best. Je best doen betekent dat je niet goed genoeg bent in het moment. Als je glimlacht tijdens de yogahoudingen, leer je je acties te doen met een ontspannen geest. Dit geeft vitaliteit, helderheid, levensvreugde en een diepe rust die heel kostbaar is voor je totale gezondheid.’

Het unieke van Sri Sri Yoga is de combinatie van diverse aspecten van Ashtanga yoga en de helende werking van verschillende yogahoudingen. Moeiteloosheid staat centraal, waarbij de ademhaling een belangrijke rol speelt. Door de asana’s (houdingen) te combineren met meditatie en vedische wijsheid wordt het innerlijk evenwicht hersteld en de diepe innerlijke stilte opnieuw ervaren.

Het is niet interessant of je een beginner of gevorderd bent, het gaat om de beleving!

Vitale Voeding

Beleef en belichaam heerlijk, mooi en voedzaam eten..

Tijdens de Health & Happiness Yoga week zijn de gerechten gemaakt van verse, voornamelijk biologische ingrediënten. Het is onze passie om vitale voeding te laten bereiden, omdat dit rijk is aan levensenergie en een belangrijke bijdrage levert aan duurzame gezondheid. Het heerlijke van pure, natuurlijke ingrediënten is dat alle zintuigen worden aangesproken en dat zowel lichaam als geest worden gevoed. Dat proef je niet alleen, dat voel je..

Je kunt in deze Yoga vakantie de werking van vitale voeding ervaren. Behalve genieten van de met liefde en zorg bereide maaltijden, is er gelegenheid om inspiratie op te doen in de keuken. Tegelijkertijd oefenen we in aandachtig aanwezig zijn, waardoor we tijdens de voorbereiding en de maaltijden ook rust en balans kunnen (her-) vinden.

Massages

Verwen jezelf deze dagen nog meer en boek een weldadige massage, bijvoorbeeld een Ayurvedische oliemassage, een Stress-relieve gezichtsmassage, een klassieke ontspanningsmassage of een massage van de voeten.

Alle massages kenmerken zich door een warme, aandachtige en liefdevolle wijze van aanraken. De massage koestert en zorgt voor een moment van rust en aandacht. Ze staan in teken van welzijn, ontspanning en balans, een ontmoeting met jezelf.

Basis activiteitenExtra activiteiten | Vakantieduur | Kosten en inschrijving