Yoga voor iedereen

Sri Sri Yoga vereist geen ervaring, bepaalde leeftijd, soepelheid of andere vaardigheden. Sri Sri Yoga hoef je niet te kunnen, je kunt het ervaren. Of je nu jong of oud bent, man of vrouw, dik of dun, stijf of lenig. Er zijn veel mensen die nog nooit yoga hebben ervaren, maar die wel op zoek zijn naar meer rust in het hoofd, meer energie en ontspanning en die beter willen slapen.

Sri Sri Yoga is een pure en voor iedereen toegankelijke yogavorm waarbij de aandacht is gericht op het ontspannen tijdens houdingen en bewegingen. Hierdoor komt de geest tot rust en gaat het lichaam vervolgens stress afvoeren i.p.v. nieuwe stress te creëren door je best te doen. Gedachten verminderen en worden meer positief.

Deze kwaliteiten werken door in je dagelijkse leven, zowel thuis als op het werk. Je leert rust te vinden in je dagelijkse activiteiten. Je kunt makkelijker afstand nemen en ontspannen, voelt je meer energiek en bent helderder en creatiever. Ook ga je beter slapen.

De houdingen en ademtechnieken geven je in korte tijd meer energie en maken het hoofd helder. Aan het einde van de les ervaar je tijdens de eindontspanning een ongekend diepe ontspanning waarin je wordt opgeladen. Je ervaart de voldoening van in balans zijn.

Kom ook wekelijks op moeiteloze wijze tot rust en jezelf opladen.                  Gun jezelf deze kostbare tijd. 

Je bent van harte welkom.

yoga--meditation-3-1