Robert Knol

Robert is naast zakelijk trainer en executive coach tevens mindfulness trainer, yogaleraar en senior Art of Living trainer (stress- en vitaliteit management middels unieke ademtechnieken, bewegingsoefeningen en essentiële kennis over de werking van onze geest). Hij is sinds 2000 actief als vrijwilliger voor Stichting Art of Living. Duizenden mensen hebben de afgelopen jaren de diepte en schoonheid van de Art of Living programma’s bij hem ervaren.

Zie ook: Meesterschap in Vitaliteit

“Yoga heeft me geleerd om in zeer korte tijd indrukken en vermoeidheid los te kunnen laten en snel op te laden. Daarnaast helpt het mij mijn innerlijke rust te behouden tijdens de drukke dagelijkse werkzaamheden, zodat ik de hele dag mijn openheid, helderheid en creativiteit kan behouden”. 

“Yoga laat mij zien dat ik een actief en energiek leven kan leiden en tegelijkertijd in rust en balans kan blijven, simpelweg door kwalitatief hoogwaardige rustmomenten in te bouwen.

Ik heb gekozen voor Sri Sri Yoga, daar deze pure vorm voor iedereen toegankelijk is en een ongekende ontspanning kent. Het is de kwaliteit van de rust, zelfs al is ze kort, die ons helpt herstellen en Sri Sri Yoga geeft in korte tijd die diepe rust. Men ervaart de volheid van in balans zijn.”

Tijdens de Yoga-holidays§ genieten de deelnemers van zijn yoga- en ademlessen, en ook van zijn liefde voor de natuur door met hem mee te lopen op de heerlijke stilte-wandelingen. Daarnaast verzorgt hij met veel wijsheid coaching sessies.

De sfeer tijdens zijn yogalessen is open en gemoedelijk. Als oud Olympisch sporter kent Robert de diep ingesleten patronen van ‘je best doen’ als geen ander. Hij inspireert mensen het streven tijdens de les los te laten en zich moeiteloos te bewegen naar diepe ontspanning.

Robert Knol: robert@health-happiness.org of bel 06 – 415 45 335

Terug